diumenge, 1 de novembre del 2009

COPIANT UNA ENTRADA DEL BLOG VELL

Dilluns 5 de maig de 2008

Escalada a Montserrat

Després de deixar a la Montse i la Teia a l'aeroport, faig camí cap al bruc per trobar-me amb la meva neboda Montse i la seva parella, l'Ivan.
Tinc pendent fer-li el regal del seu sant, una escalada a les agulles de Montserrat. Ella només a escalat un cop a Solius i ell no ho ha fet mai. Decideixo anar a la zona d'Agulles. És un racó preciós i cuquetó, amb agulles assequibles per a novells.
Fem l'Aresta Brucs de la Boteruda. La primera tirada no tenim cap problema, ells van fent i prenen contacte amb la nova experiència i el tacte d'aquestes pedres. En el segon llarg hi ha un passet de quart. Des de dalt la reunió no els puc veure i amb el vent que fa, no m'entero de res. Segeixo els seus moviments pel tacte amb la corda. Tots dos passen el pas més delicat sense gaires problemes i arriben dalt l'agulla la mar de satisfets. Amb el petit ràpel viuen una nova experiencia. Un cop tots a baix, decidim anar a fer la normal de la Portella Inferior, doncs a L'Aresta Brucs de la Saca Gran, que tenia ganes de fer, tornaríem a tenir problemes amb el vent i anem justets de temps.
Amb algun que altre problema a l'hora de treure la corda de les exprés, doncs el nano se les empasava totes, fem cim.
A l'hora de penjar-se per a fer el ràpel, aquest els hi fa una mica més de iuiu, però agafen el tranquillu deseguida .

Ells queden ben satisfets, amb ganes de repetir-ho i jo he fet el primer contacte Montserratí de la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada