dijous, 11 de febrer del 2010

CAMINADES PER LA CERDANYA

El pont de la constitució aprofitem per anar  a Alp amb la Montse. El dia 5 fem una caminada amb en Dani i la Yoli. Sortim de Cortas, ens enfilem fins a Orden i acabem pujant fins a Talltendre.
 
Orden

 Sortint de Talltendre ens enfilem pel Clot de Matamoros i un cop hem guanyat uns 200 m. ens acostem fins  a la Bastida sense perdre alçada. Tenim unes vistes magnífiques vers el Pedrò dels Quatre Batlles o Tossa d'Alp, on hi destaquen les pistes d'esquí de La Masella, molt migrades de neu.
 

Mengem una mica i baixem cap a la Casa d'Oren. Aquí prenem la pista que ens portarà fins a Sant Mamet.


 Agafem una pista per començar a baixar cap a Bellver. Però un cop agafat un altre desviament i quan començàvem a baixar de veritat, en Dani busca un cami per mirar de trobar l'entrada a la Cova d'Anes. Després de donar-hi varies voltes l'acabem trobant.


 En Dani ja hi havia estat. Jo no en tenia ni la més remota idea. És una cova interessant, amb formacions maquíssimes, tot i que també es detecta que el pas de l'home, a traves del temps, l'ha espatllada una mica. Hi ha moltes estalactites i estalagmites trencades.
No arribem fins el final doncs el dia és curt i hi ha un pas una mica delicat amb passamans, on la Montse no ho veu clar. Queda pendent per un altre vegada.
L'excursió l'acabem arribant de fosc a Bellver i prenent un taxi que ens retorna a Cortàs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada