dilluns, 22 de març del 2010

PETIT PERIC

Després de les dues excursionetes fetes aquest dies, dimarts decidim anar a provar sort amb els esquis de muntanya. Pel que ens diuen la zona dels Perics és on hi ha més neu.
Amb en Dani i la Rosa anem a Formigueres. Prenem les dues cadires que ens deixen darrera la serra de Mauri. Posem pells i ens enfilem una mica i anem fent camí per passar cap els estanys de Camporells. Hi ha poca neu i força dura. Fa fred.
Abans de baixar al refugi ja veiem el nostre objectiu

Traiem pells i fem la baixada cap el Refugi de Camporells. La neu aquí està molt bona, pols seca, llàstima que la baixada es curta. Posar pells i anar a buscar la pala que amb pendent suau ens portarà al cim. A mida que agafem alçada, podem veure que a l'estany de les Bulloses encara li falta molt per a quedar ben glaçat.


Des del cim podem apreciar que aquesta zona és de les que té més innivació de tota la Cerdanya. El Pic de Mortiers fa bona pinta per anar-hi aviat.


La baixada la fem perfecte amb una neu dura molt correcte.

 
Posar pells, remuntar cap el refugi un altre cop i enfilar la Serra de Mauri. Baixada per les pistes i contents per haver endevinat la sortida amb la poca neu que hi ha a tot arreu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada