dimecres, 14 d’abril del 2010

POCA TRAÇA 2010

DE CONTROL A LA POCA TRAÇA
27 i 28 març 2010

Em vaig oferir a l’organització de la Poca Traça a donar-los un cop de mà i em varen acceptar l’oferiment.

La setmana abans de la cursa en Carles em comenta per telèfon, si estic disposat a fer qualsevol cosa, evidentment la resposta és que si i el seu plantejament no es fa esperar “et fa res anar amb els controls que dormen acampats a les alçades???”.....evidentment la resposta és que ja m’està bé.........coi, si és el que volia !!!!!!!

Agafem el segon cremallera del dissabte i tot pujant ja ens donen les ordres del que hem de fer i el control que ens tocarà diumenge.

Per sort, aquest any, hi ha lligada l’ajuda d’un helicòpter que ens portarà el fato i les tendes en el lloc d’acampada.

El primer que fem és pujar fins sota mateix del Coll de Nou Fonts per muntar les tendes.
Només sortir hem de fer obres de manteniment al mantell nivós..

Som en Marcel, en Josep, l’Amalia, la Mariona, en Quim, en David i jo mateix. Cap al tard també han de venir a dormir en Pere i l’Esteva.

Fem una menjada i enfilem cap al Coll per baixar i anar a remarcar les traces de la darrera pujada de la cursa que enfila a la carena del Coll de Nou Fonts al Nou Creus. Aquí es muntarà el Control 4.

Un cop arribats ens diuen que hem de resseguir la carena i baixar per una pala més enllà per tornar i remarcar la segona traça. Fem una bona baixadeta.

Un cop hem enllestit les nostres tasques arribem a les tendes. El Puigmal està wapìssim. Al cap d’una estona arriben l’Esteva i en Pere.
El sopar és d’allò mès entretingut. Manta tèrmica al terra i tots plegats repartin i provant el de tots. Hi ha vi, cava i ratafia.........rialles i xerrameca....mooolta xerrameca i moooooltes rialles ....visca el mon de les ex-parelles i.... el de les parelles!!!!!!
Ah!!! Va faltar cava.

Diumenge toca pujar al Nou Fonts.
Fem control a la Carena del Nou Fonts. Els corredors en arriben per la vall de l’Estanyol, pujant quasi al Coll Bernat i els fem enfilar per un corredor fins el nostre control.


Encerclats hi ha el segon equip, Caballero-López, arribant al Coll Bernat, seguits molt d'aprop per la parella Toti-Solà.

En Kilian i en Marc són els primers a passar.

Els segons, Caballero-Lòpez, van fer al canvi enganxats amb els tercers, en Toti Bes i en Solà.

En Marc i en Kilian arribant al control després de la baixada.
Apunt d’enfilar la darrera pujada cap el control 4.

La Gemma Arrò, va ser la primera noia a arribar. Preoucupada amb la lentitud dels seus canvis. Tranqui xurri, per l’any vinent et farem un estatge-monogràfic de canvis!!!!

...i tot seguit va arribar la catxonda de la seva companya, la Marta.

En Quim controlant.

Un cop varen passar les escombres i desmuntada la corda, varem anar a treure l’antena dalt del Nou Fonts amb en Carles, l’Esteva i en Pere. Esperar l’helicòpter i baixada de pel•lícula fins a Núria.

Un dinar de “fàbula” amb molt bona companyia i preparats per repetir-ho l’any vinent.....si m’hi volen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada